Incaltamintea de copii si oasele piciorului

Incaltamintea de copii si oasele piciorului

SHARE
, / 356 0

 

picioarele bebelusului

Oasele piciorului nu sunt pe deplin formate la copii pana la varsta de 5 ani.  În timp ce piciorul este încă în curs de dezvoltare, cartilajul poate fi ușor influențat de încălțămintea defectuoasa.

Picioarele bebelusilor nu au arcade. Arcadele nu încep să se dezvolte decat dupa varsta de 2 ani.

Cele 52 de oase în picioare umane alcătuiesc un sfert din toate oasele  corpului uman.

Picioarele bebelusilor transpira de două ori mai mult decat ale adultilor, asa ca trebuie sa achizitionezi mereu pantofi realizati din  materiale care respiră, cum ar fi pielea, plasa sau materiale anti-microbiene.

Călcâiul este singurul os , care ajută la echilibrarea intregului corp. Wow!

Similar cu corpul, picioarele tale sunt încă în creștere pana tarziu, in anii de adolescenta. Deci, a zecea pereche de pantofi este la fel de importantă ca și prima.

 

Nu trebuie să dati pantofii de la un copil la altul .

De ce?

Pantofi pentru copii, în special pantofi din piele  se formeaza pe  picior  odată ce acestia sunt purtati, chiar si pentru putina vreme. Mersul unei persoane este la fel ca amprenta acesteia, este unica pentru ea. În cazul în care un copil poarta pantofii altui copil, modelul său de mers pe jos ar putea fi afectat,  deoarece picioarele sale încerca sa se adapteze la mersul unui alt copil.

Pantofi care nu se potrivesc în mod corespunzător în copilărie pot contribui de-a lungul vietii la dezvoltarea unui picior slab, care poate duce la probleme de oase, de spate, probleme musculare. Pentru a asigura o potrivire perfectă, picioarele copiilor ar trebui să fie măsurate la fiecare 2-3 luni, cel puțin până la vârsta de 2 ani, deoarece picioarele lor cresc foarte repede.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.