Eruptiile de piele

Eruptiile de piele

SHARE
, / 521 0

eruptiile de piele

Ce este o eruptie pe piele sau o problema a pielii pentru un copil ?

Pielea copilului tau este un panou pe care poti vedea ce se întâmpla în restul corpului acestuia – iar modificarile poate fi cauzate de orice, de la o alergie alimentara la psoriazis . De cele mai multe ori , o eruptie cutanata sau este un fenomen perfect normal , dar uneori , aceasta poate fi un avertisment ca exista ceva mai serios in spate .

Ce ar putea fi cauza eruptiilor pe piele?

Exista mai multe cauze pentru eruptiile de piele ce nu suna  dragut pentru copilul tau . Uneori, problema este cauzata de un virus ( varicela , rujeola , rubeola ) , uneori e de la contactul cu un agent iritant sau alergen ( iedera , eruptii cutanate de scutec , muscaturi de insecte ) , uneori este o infectie fungica ( impetigo ) , și , uneori, este o problema în curs de desfașurare ( negi , eczeme ) . Adesea, copilul tau va avea mancarimi si se va scarpina destul de tare,
Când ar trebui sa -mi duc copilul la medic pentru o problema de piele ?

Multe eruptii sau probleme de piele sunt mai mult decat o problema cosmetica ( a se vedea : acnee copii și negi ) . Daca mâncarimea este cronica sau apar eruptii pe piele, vorbeste cu pediatru  . În caz contrar , în multe cazuri , problema se va clarifica pe cont propriu, pur și simplu . Cu toate acestea , daca respiratia copilului este , de asemenea, afectata ( respiratie șuieratoare sau respiratie rapida sau umflarea sensibila a fetei, a buzelor sau gurii ) , copilul ar putea avea o reactie alergica severa și are nevoie de atentie medicala imediata . Va trebui , de asemenea, vazut daca  a dezvoltat semne de meningita ( febra , torticolis , varsaturi sau diaree , sensibil la lumina ), împreuna cu eruptii pe ei sau piele patata .

Ce trebuie sa fac pentru a trata eruptiile de piele ?

Pentru ca exista o gama incredibil de larga de cauze pentru eruptii cutanate și alte afectiuni ale pielii , discutati cu medicul dumneavoastra pentru a determina ceea ce ar putea fi cauza problemei . Medicul poate sugera o crema sau lotiune pentru a ajuta la ameliorarea simptomelor și , în unele cazuri , poate prescrie ceva un pic mai puternic . În cazul în care starea eruptiilor de piele este însotita de alte simptome ( febra , greata , durere în gât) , posibil sa aveti nevoie de medicamente suplimentare, așa ca discutati cu medicul dumneavoastra pentru detalii .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.