5 remedii naturale impotriva alergiilor de primavara

5 remedii naturale impotriva alergiilor de primavara

SHARE
, / 342 0

alergii de primavara

Doresti un mod mai natural in a trata alergiile?

Desi niciun tratament alternativ sau complementar nu a fost dovedit ca eficient, anumite solutii au fost testate stiintific.

Vitamina C. Studii recente sugereaza faptul ca este eficienta prin scderea nivelului de histamine din sange. Toate citricele se vor bucura din plin de acesta stire, bineinteles. De asemenea am auzit ca, brocoli, fructele de padure, ceapa, mango, sunt si ele innebunite sa stie ca vor fi consumate de voi.

Dar sa nu uitam ca anumite persoane cu alergii la polen pot avea Sindromul Alergiilor Orale. Acestia pot avea mancarimi si iritatii severe datorate anumitor fructe si legume, si li se poate umfla cavitatea orala.

Brusturele. Anumite studii clinice din Elvetia au aratat ca suplimentii derivati din brusture reduc simptomele rinitei, la majoritatea pacientilor. Efecte adverse foarte rare.

Chercetina. Suplimentii ce contin acest oxidant, ce se gaseste in ceapa alba, blocheaza substantele ce produc alergii. Poate fi folosit singular, sau in combinatii cu medicamente antialergene.

Acupunctura. Merge bine tot in zona rinitei. Merita incercat.

Ierburi traditionale chinezesti. Substante preluate din plante de genul Skullcap sau Biminne, cu un mare continut de antioxidanti, cu proprietati antihistaminice.

 

Daca doresti sa incerci cateva metode de genul asta, trebuie sa stii ca ele nu sunt regelmentate pentru siguranta sau eficacitate. Deci daca doresti sa incerci asa ceva stai de vorba si cu doctorul tau. Nu ar fi rau.

Leave a Reply

Your email address will not be published.